REBIĆ DIGAO PRAVU BURU! Javili se ‘prozvani’ Samovojska i Prosinečki: ‘Ne znam čime je bio isprovociran’, Žuti dao originalan odgovor

Foto: Pixsell

Ante Rebić svojom je objavom na Instagram profilu potpuno šokirao hrvatsku nogometnu javnost.

Naime u obraćanju je prozvao izbornika Zlatka Dalića, napisao kako mu je žao što nismo napravili veći rezultat, a onda prozvao HRT-ove stručne komentatore Roberta Prosinečkog i Antona Samovojsku.

Poznato je naime da su Rebića gotovo svi prozvali zbog toga što je usred akcije išao mijenjati svoje kopačke a upravo je iz te akcije Španjolska došla do izjednačenja.

Nakon svega nije ni bitno tko je ‘krivac’ činjenica je da smo zadnje 2-3 godine (sranje – emoji)… Osobno mi je žao što nismo imali nekoga da iskoristi ovu talentiranu generaciju + dva genijalca (L i M), da napravimo nešto (puno) više na ovom prvenstvu. A stručLJAci s TV; ostavite gemišt prije emisije i navijajte za Hrvatsku (emoji)! ‘Zajedno smo jači’ #robigoraneiostalasamovojsko. Još jednom, hvala svim navijačima koji su došli u Kopenhagen. Iznad svih – Hrvatska” – pisalo je navodno u statusu na Rebićevom Instagramu.

Uglednog kolegu i novinara Antona Samovojsku sve je skupa jako iznenadilo, nije to očekivao od Rebića.



“Neću reći ništa o slučaju Rebić, kada ni sam nemam što reći o tome. Nisam rekao apsolutno ništa, samo sam ustvrdio činjenice, stvari koje su se dogodile na terenu. Ponovio sam kako je Ante mijenjao kopačke izvan igrališta, kasnije je to i slika pokazala, bio je to činjenični događaj. Nemam pojma čime sam ga naljutio ili isprovocirao, a zaista nemam što više reći o svemu ovome”, kazao je popularni Vojska.

A što je to konkretno moguće naljutilo Rebića?

“To je elementarna početnička pogreška. Nevjerojatno je da u 38. minuti igrač ide mijenjati kopačku. Nevjerojatna stvar, a i nevjerojatna stvar da to suigrači nisu vidjeli “- kazao je Samovojska u HRT-ovoj emisiji Europeo nakon poraza od Španjolske.

Robert Prosinečki je cijelu situaciju kratko prokomentirao za Index.

“Ne znam tko je Rebić. Nisam ga nešto vidio već duže vrijeme”, kazao je popularni Žuti.

Što se zapravo krije iza svega ovoga i je li doista to sve napisao Rebić ili je riječ o hakerskom napadu na njegov profil, obzirom da je nedugo nakon objave objava a i sam profil nestao ostaje da se vidi. Ako je Rebić to zaista napisao i izrekao prema izborniku Daliću moguće da to znači i kraj njegove repreznetativne karijere.

No pričekajmo pa ćemo vjerojatno uskoro saznati pravu istinu o svemu.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI