Rebić odbio igrati! Razlog – DOGOVARA TRANSFER!

instagram

Hrvatski reprezentativac Ante Rebić odbio je igrati za svoj trenutačni klub Eintracht Frankfurt. Trener Frankfurta nije imao drugog izbora nego ostaviti Rebića iz početnog sastava.

Nervoza kod Rebića je očita, pogotovo je to bilo vidljivo na uzvratno utakmici playoffa Europa lige gdje je zbog grubog starta dobio izravni crveni karton!

Očigledna je loša komunikacija na relaciji Rebić-Frankfurt. No, dolazi i tomu kraj. Naime, danas se pojavila informacija gdje je Ante Rebić otputovao u Milano kako bi finalizirao transfer u AC Milan. Najveću ulogu u tom transferu obavlja proslavljeni hrvatski nogometaš, a danas sportski direktor AC Milana, Zvonimir Boban!

Boban se okrenuo našem reprezentativcu jer AC Milan nije uspio dogovoriti transfer Angela Corree iz Atletico Madrida, pa je odluka pala na Antu. Osim Frankfurta koji bi bio zadovoljan transferom jer je igrač nezadovoljan, također bi i bivši Antin klub, Fiorentina bila izuzetno zadovoljna jer su stavili klauzulu u ugovoru kojom dobivaju između 30 do 50 posto od transfera.

Ante Rebić nastupio je za Eintracht u 100 utakmica i postigao 25 golova, no najveći napredak je imao pod palicom bivšeg hrvatskog izbornika, danas trenera Bayern Munchena, Nike Kovača!



Ovo bi svakako bila odskočna daska za Rebića, jer bi došao u posrnulog talijanskog velikana kojem trebaju igrači kao što je Ante!

Facebook Comments

Loading...
DIJELI