Red na Maksimiru zbog paketa ulaznica za Anderlecht i Hajduk

screenshot

Uoči zimske stanke Dinamo se odlučio na prodaju paketa ulaznica za preostale dvije utakmice, protiv Anderlechta u Europskoj ligi i Hajduka u domaćem prvenstvu, uz najmanju cijenu od popularnih 49 kuna, prenosi HRT.

Rezultiralo je to redom već u četvrtak ujutro, jer iako dvoboj s Anderlechtom više o ničemu ne odlučuje očito su mnogi navijači odlučili posjetom nagraditi momke Nenada Bjelice za sjajnu jesensku polusezonu.

“Iz zahvalnosti navijačima koji su nas bodrili tijekom cijele sezone što nas je na koncu dovelo do dvostruke krune, plasmana u skupinu Europske lige te prezimljavanje u Europi nakon 49 godina, GNK Dinamo je odlučio izaći u susret s krajnje popularnim cijenama za dvoboje s Anderlechtom i Hajdukom pa tako paket za obje utakmice za tribine Istok i Sjever košta simboličnih 49 kuna. Isto tako, GNK Dinamo je pripremio cijeli niz slavljeničkih aktivnosti i iznenađenja za svoje posjetitelje na utakmici protiv Anderlechta o čijim ćemo detaljima izaći u javnost ovih dana”, priopćio je jučer Dinamo.

Dinamo s Anderlechtom igra u četvrtak, 13. prosinca, a s Hajdukom tri dana kasnije, u nedjelju, 16. prosinca.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI