REKORDER MODRIĆ NAKON SRAMOTNOG NASTUPA ‘VATRENIH’: Poslao poruku koji su navijači htjeli čuti

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Hrvatska je jučer na Rujevici stigla do teške pobjede nad Ciprom u 2.kolu skupine H kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. Završilo je minimalnim slavljem 1:0 a gol odluke zabio je Mario Pašalić. No odmora previše nema, u utorak nas ček i treća utakmica ovog ciklusa protiv Malte.

Pred novinare je danas izašao naš novi rekorder kapetan Luka Modrić. Jučer je upisao 135 nastup u najdražem dresu čime je prestigao još jednu legendu Vatrenih Darija Srnu.

Dobar rezultat i veliki jubilej

”Važna pobjeda, super je kad obilježiš neki jubilej uz dobar rezultat. U Rijeci sam imao nekoliko takvih nastupa, bio je to 50. nastup s Čarlijem. Ovdje sam igrao 100. utakmicu protiv Finske, što nije dobro završilo. Bio je to poseban dan za mene, ali bilo je važno da se dođe do pobjede. Težak susret, ali bitno da smo osvojili tri boda”, kazao je Modrić osvrnuvši se na svoj vleiki jubilej i jučerašnju utakmicu.

”Znali smo i prije imati često problema s kvalifikacijama pa je na kraju bilo dobro. Nije ovo nikakva katastrofa, iako smo lošije ušli u ovaj ciklus utakmica,” prisnažio je  Modrić.



Komentirao je svoje predstave za reprezentaciju

Luka se potom osvrnuo na svoje nastupe u repreznetaciji.

”Zvuči kao floskula, ali meni je ogromna čast igranje za reprezentaciju. Prije svega uživam igrajući za ovaj dres i mislim da moje emocije dovoljno govore. Iskreno nisam se nadao da ću imati ovoliko nastupa i da ću biti rekorder. To mi nije bio san, san je bio da nešto veliko ostvarim s Hrvatskom.”

”Plan je bio odraditi Euro pa sjesti i razmisliti, ali i dalje dolazim s velikim guštom u reprezentaciju i mislim da mogu pomoći dečkima i dati puno tog. Želim da mlađi igrači shvate što je igranje za reprezentaciju. Dok se budem osjećao dobro i igrao dobro nema razloga da ne budem tu”, komentirao je svoje igranje za reprezentaciju.

Postoji mogužnost da ga izbornil Dalić poštedi u utorak protiv Malte.  To je prokomentirao kratko i jasno.  ”Ne znam” kaže Luka o svom mogužem doprinosu protiv Malte.

Nema lakog protivnika

”Malta? Nema reprezentacije koju možeš lako dobiti. Nezgodna utakmica zato što nismo najbolje krenuli u kvalifikacijama, sad je prilika da odigramo jednu pravu mušku utakmicu. Nema zavaravanja da će biti lagano, vidjeli smo ih protiv Slovačke. Moramo ih shvatiti ozbiljno”, naglasio je Luka.

”Jedan igrač bi me mogao nadmašiti po broju nastupa, ali vam neću otkriti tko je to”, zaključio je Luka Modrić.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI