REPOVI NAKON DEBAKLA! ‘Zagreb će morati uložiti puno energije da ovo stanje promijeni na bolje’

Jedan od najuspješnijih zagrebačkih sportskih kolektiva PPD Zagreb proživljava najteže trenutke svog postojanja nakon debakla protiv Celja.

Iako su kao i svake godine optimistično krenuli u ovogodišnju avanturu Lige prvaka, na terenu se pokazalo da bolje ne može pa je doveden naš proslavljeni golman Vlado Šola koji je trebao pokrenuti momčad ali još je daleko od toga.

Poraz od Celjana koji su kao i Zagreb do sada bili bez pobjede sigurno će ostaviti traga na momčadi a Vlado Šola je nakon utakmice rekao.

‘Mislim da se strah uvukao u momčad. Nismo napravili pravi prekršaj. Ovo je izuzetno razočaravajuće, ako je u Barci nešto i bilo pozitivno u ovom danas nije bilo ničega. Sigurno nam je izlazak Mandića pokvario planove, ali definitivno će Zagreb morati uložiti puno energije da ovo stanje promijeni na bolje.’ rekao je Šola pa je nadodao, ‘Znali smo što igraju, kako će, nije tu bilo nepoznanica. Ideja mi je bila ono što smo uspjeli u početnih nekoliko minuta. Onda nam je Mandić nam je ispao, nismo napravili pravi prekršaj, Obradović nije odgovorio na očekivanja i dok smo se snašli sve je krenulo po zlu.’ kratko je opisao tijek utakmice i Zagrebovu nemoć  Vlado.

S druge strane zadovoljni Tomaž Ocvirk bio je sretan nakon pobjede kojom su se odmakli s dna ljestvice.



‘Dali smo sve od sebe, napravili sve što smo se dogovorili u obrani koja je bila agresivna, koja nas je vratila u utakmicu nakon lošeg starta. Došli smo i do brzog napada i dosita su se momci borili sjajno i zaslužuju sve čestitke. U svakom segmentu su zaslužili ovu pobjedu.’, zadovoljan viđenim i svojim igračima bio je slovenski trener.

PPD Zagreb više nije onaj tim koji se ravnopravno može nositi sa suparnicima a sada je na Šoli i novom savjetniku Červaru da probaju vratiti klub na staze stare slave.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI