REPREZENTACIJA OSTALA U ŠOKU: ‘Bilo je stravično!’

Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Snažni potres u Petrinji u utorak je zatekao mnoge u Hrvatskoj, a među njima su bili i naši reprezentativci u vaterpolu koji se u Zagrebu pripremaju za europski kvalifikacijski turnir Svjetske lige na početku 2021. godine.

Hrvatska je trenirala na bazenu na Savi baš kada se dogodio potres, a trenutak koji je sve uzdrmao je za stranicu Hrvatskog vaterpolskog saveza opisao izbornik Ivica Tucak.

‘Momci su bili unutra, ali i oni kao i svi uz rub bazena ne da smo osjetili potres, nego je bilo stravično. Voda se počela prelijevati preko ruba bazena, kao da je tsunami. Sve nešto škripi, tutnji’, rekao je Tucak.

‘To je bio toliki strah da su dečki istrčali iz bazena, ali ne iz vode nego iz zgrade bazena. Onako, u gaćicama’, dodao je hrvatski izbornik.

Hrvatska je nakon ovoga prekinula pripreme za svoje prve nastupe u novoj godini. Do kraja 2020. još su trebali trenirati, ali ponovno će biti na okupu 2. siječnja uoči turnira u mađarskom Debrecenu na kojem ih prvo čeka četvrtfinale protiv Crnogoraca, na rasporedu 8. siječnja.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI