RIJEČANI NA VELIKOJ KUŠNJI: Premierligaš stigao po Filipa Bradarića s ponudom koja se ne odbija!

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Rijeka je u ovom prijelaznom roku već ostala bez najboljeg stopera Mateja Mitrovića koji je za nešto manje od pet milijuna eura preselio u Besiktas, a nakon tog transfera uvjeravali su kako prodaje više neće biti, osim ako ne stigne nekakva luda ponuda, a čini se kako je stigla.

Ponajbolji veznjak Rijeke i novopečeni hrvatski reprezentativac, Filip Bradarić, našao se na meti osme momčadi engleskog Premiershipa. West Bromwich Albion pokucao je na vrata Rijeke, a sa sobom je donio i zaista izdašnu ponudu, može se reći i pomalo neočekivanu.

Rijeka je u ovom prijelaznom roku već ostala bez najboljeg stopera Mateja Mitrovića koji je za nešto manje od pet milijuna eura preselio u Besiktas, a nakon tog transfera uvjeravali su kako prodaje više neće biti, osim ako ne stigne nekakva luda ponuda, a čini se kako je stigla. WBA je za transfer Filipa Bradarića izdvojio čak deset milijuna eura! Tako barem tvrdi Gianluca DiMarzio, ekspert za transfere. To je zaista mnogo s obzirom na to da je Bradarić na Transfermarktu procijenjen na tek jedan milijun.

Bradarić se u svega dvije sezone preko momčadi Rijeke probio do reprezentacije, a ugovorom je vezan za klub do 2018. godine. No, kako je ova ponuda zaista izdašna, teško je očekivati da će Riječani ostati imuni, no, nikad se ne zna…

Facebook Comments

Loading...
DIJELI