RIJEKA JUTROS PRAVA RATNA ZONA: Potukli se Armada i Torcida u centru grada! Ima i ozlijeđenih, krvi i stakla je bilo posvuda

Na ulicama Rijeka jutros je došlo do velike makljaže i tučnjave. Sve se odvijalo u Ulici Nikole Tesle, u centru Rijeke, ulici nasuprot željezničkom kolodvoru nešto prije 9 sati.

Za sada nema više informacija o broju sudionika niti o broju eventualno ozlijeđenih osoba.

Kriminalistička istraga je u tijeku te za sada ne možemo potvrditi radi li se o pripadnicima navijačkih skupina. Zasad možemo reći da se radi o više ljudi, a točne detalje, kao i što je prethodilo fizičkom sukobu imat ćemo tijekom dana – kazali su iz PU Primorsko-goranske.

Neslužbeno se doznaje da se radi o navijačkom sukobu dviju navijačkih skupina, Armada i Torcida. Dio Torcide, njih oko 30-ak krenulo je na popodnevnu utakmicu u Pulu koju Hajduk igra protiv Istre 1961 od 17 sati. No u Rijeci su ih dočekali pripadnici Armade te su ih napali.  U sukobu koji je trajao nekoliko minuta ima i ozlijeđenih navijača. Cesta je nakon tučnjave bila puna stakla i stolica koje su uzeli iz obližnjeg kafića. Vidjeli su se i tragovi krvi.

Video TUČNJAVE ARMADE I TORCIDE MOŽETE POGLEDATI OVDJE.



 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI