RIJEKA OSTALA BEZ TRENERA! Matjaž Kek dao otkaz nakon novog poraza!

hnk rijeka

U utakmici 10. kola Prve HNL u Velikoj Gorici su nogometaši Gorice pobijedili Rijeku s 2-1 (0-1), a doznajemo kako je nakon utakmice, trener Rijeke Matjaž Kek podnio ostavku.

Gorica je preokretom kod kuće pobijedila Rijeku s 2-1 i došla na četvrto mjesto ljestvice, dok Riječani već šestu utakmicu zaredom u HNL-u ne znaju za pobjedu.

Riječani su poveli u sudačkoj nadoknadi prvog dijela kada je kontakt Špičića i Gorgona sudac Jović okarakterizirao kaznenim udarcem, iz kojeg je rutinirano zabio Jakov Puljić. U 54. minuti Gorica je izjednačila preko Lukasza Zwolinskog, koji je stigao prvi do lopte nakon što je udarac Mohammeda kratko odbio vratar Sluga. Bio je to Poljakov sedmi gol u prvenstvu. U 80. minuti Nigerijac Believe Atiewen pogađa iz blizine za potpuni preokret Velikogoričana. U 84. minuti sudac Jović svira i drugi kazneni udarac za Rijeku, a opet je krivac bio Špičić koji je srušio Čolaka. I opet je penal pucao Puljić, no ovaj put vratar domaćina Kahlina je obranio njegov udarac i sačuvao pobjedu Gorice.

Gorica je sada četvrta s 16 bodova, a Rijeka je peta s 14.

Susret se igrao na Gradskom stadionu pred 2.700 gledatelja, a sudio je Jović iz Zagreba.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI