Ronaldinho se još uvijek nalazi u zatvoru: ‘Sve je namješteno’

Screenshot

Brazilska nogometna zvijezda Ronaldinho još uvijek se nalazi u paragvajskom zatvoru, a sve zbog krivotvorene putovnice, prenosi Sportklub.

Brazilski čarobnjak Ronaldinho se nalazi u zatvoru, a prema slikama do kojih dolaze mediji čini se kako ima povlaštene uvjete, a uvijek je i nasmijan.

Ipak, bivši reprezentativac Paragvaja Nelson Cuevas tvrdi da Ronaldinho nije sretan.

“Ronaldinho nije dobro, nestao je osmijeh po kojem je prepoznatljiv. Nema one vibre kojom je isijavao, trenutno je na mjestu na kojem nije navikao biti. Nema nikakvog luksuza na koji je navikao”, rekao je Cuevas za argentinski CNN Radio pa dodao:

“Ja sam mu pokušao ponuditi da vrijeme provede u mojoj kući, da odradi taj pritvor u kućnom pritvoru, ali odvjetnici su odlučili drugačije. Ronaldinho i njegov brat te odvjetnici vjeruju da će sve biti u redu.”



I onda je rekao nešto zbog čega se našao pod povećalom.

“Ronaldinho nije kriv, namjestili su mu. Njegov brat sastao se s tim lošim ljudima, Ronaldinho nije znao što se događa i vlasti znaju da je on gotovo sigurno nevin. Ronaldinho je žrtva, ali svejedno je počinio zločin i naštetio si imidžu. Moguće je da će na kraju i odgovarati”, zaključio je Cuevas.
Facebook Comments

Loading...
DIJELI