RONALDO O MODRIĆEVOM DOLASKU U INTER: ‘Svi to čekamo!’

Instagram: Luka Modrić (Official)

Talijani ga već sele, a Španjolci ga ne daju

Luka Modrić trenutno je jedan od glavnih likova prijelaznog roka. Osvojio je svjetsko srebro i Zlatnu loptu na SP-u, a sada se o njemu i mogućem transferu piše svakodnevno.

Njegovo moguće novo odredište je Inter, čiji navijači se očajnički nadaju vijesti da im dolazi Maestro. S druge strane, navijači Reala preklinju ga da ostane u kraljevskom klubu, čija glavna zvijezda je postao čim je Ronaldo potpisao za Juve.

Talijanski mediji objavljuju kako je dogovor s Hrvatom blizu zaključenja, a Španjolski su uvjereni da nema šanse da napusti Real. Ipak, situacija bi se trebala iskristalizirati nakon sastanka, na kojm bi trebali biti Florentino Perez, šef Reala i Luka.

Osim navijačima, taj mogući transfer zanimljiv je i mnogim uglednim facama iz nogometnog svijeta, jedan od takvih je i legendarni Ronaldo. On je za Sky Sports komentirao napise oko Modrića.

“Tržište je ponekad jako čudno i svašta se može dogoditi. Ja sam veliki navijač Intera i zaista se nadam da će moj bivši klub uspjeti ostvariti zacrtane planove”, krenuo je Ronaldo pa se osvrnuo na Luku:



“Modrić? Ne znam jesu li se uspjeli dogovoriti, ni je li to blizu realizacije, ali nadam se da budu. Svi čekamo tu odluku! Svaki veliki klub se želi pojačati, a Inter je veliki klub.”

Komentirao je i dolazak Cristiana Ronalda u Juventus te činjenicu da bi donedavno suigrači mogli postati protivnici u Italiji:

“To je pozitivno za talijanski nogomet. Posljednjih sezona Serie A bila je u padu, a ovo je idealna prilika da se vrati u velikom stilu.”

Facebook Comments

Loading...
DIJELI