RUGAO SE HRVATSKOM DRESU, A SAD SE VRAĆA U REPREZENTACIJU! Veliki povratak Marija Hezonje, no što će reći navijači nakon svega?

Foto: Instagram

Hrvatska košarkaška reprezentacija će od 29. lipnja u Splitu tražiti svoju vizu za Olimpijske igre u Japanu, a izbornik Veljko Mršić sutra bi trebao objaviti širi popis igrača za tu akciju.

Na tom popisu bit će i ime Maria Hezonje koji bi tako nakon pet punih godina i četvrtfinalne utakmice na Igrama u Riju protiv Srbije ponovo trebao obući dres reprezentacije, tako glase informacije koje su se jutros probile u javnost.

Sigurno je pozivanju Hezonje doprinijelo i to kako se Mario vratio iz NBA-a u Europu, preciznije grčki Panathinaikos, pa je njegovo odazivanje reprezentativnim obavezama tako umnogome olakšano. A povratkom u Europu oživjela je i njegova minutaža i počeo je puno više igrati.

Dogovor igrača i izbornika

Kako Sportske novosti doznaju, Hezonja se posljednjih dana raspitivao o tome računala li se na njega za ovo ljeto ili ne, te se nakon njegove prvotne inicijative, očito stupilo u kontakt, a i za pretpostaviti je kako su razgovarali Hezonja i Mršić.



Mario Hezonja sigurno bi puno toga donio reprezentaciji pošto može popuniti obije krilne pozicije, a i uvijek postoji problem s NBA igračima koji nisu sigurni kako će u vrijeme kvalifikacija stajati u doigravanju.

Iako je za svaku pohvalu kako je Hezonja očito indirektno izrazio volju za povratak u reprezentaciju, ali pomalo čudi nakon njegovih izjava u medijima.

Podsjetimo Hezonja je ne tako davno izjavio kako je “Umoran, te kako mu se ne da igrati za reprezentaciju.”

Ipak čini se kako je taj negativni period iza Hezonje, a nesumnjivo kako će, ako se vrati u reprezentaciju sigurno donijeti dimenziju više. No što će na sve reći navijači i ljubitelji košarke.

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI