SAD SE I TO ZNA: Novinar otkrio pravu pozadinu Đokovićevog prekida suradnje s legendarnim trenerom

Foto: Profimedia

Nakon što je nova teniska sezona već započela, Novak Đoković je sve iznenadio viješću  da se neće nastaviti njegova dugogodišnja suradnja s Marianom Vajdom, slovačkim trenerom koji mu je u niz zajedničkih godina postao i dobar prijatelj. Sve je oko prekida suradnje bilo obavijeno tajnom no autor knjige o Novaku Đokoviću, Austrijanac Daniel Muksch je otkrio prave razloge prekida suradnje.

On tvrdi da da je do pucanja s Vajdom došlo jer je svjetski broj jedan ostao ustrajan u svojem stavu da se ne cijepi protiv koronavirusa.

“Znam da je to jedan od razloga zbog kojih je Vajda prekinuo suradnju. To je donijelo velike rasprave, Vajda je gledao na problem cijepljenja u potpunosti drugačije. Snažno je savjetovao Đokovića da se cijepi”, rekao je Muksch u razgovoru za njemački Sport1.

Stav prvog tenisača svijeta bio je drugačiji, što je, kako tvrdi Đokovićev biograf, ostavilo traga. Đoković je zbog svega skupa morao propustiti i tri velika turnira ove godine. . Pravu dramu preživio je u Melbourneu nakon koje nije nastupio na Australian Openu, a nakon toga nije nastupio i na dva Masters 1000 turnira Miami i Indian Wells.

Facebook CommentsLoading...
DIJELI