SAGA JE ZAVRŠILA, CAKTAŠ SLETIO U BJELIČINO JATO! ‘Poklopile su nam se želje i evo me sad sam tu’

NK Osijek

Mijo Caktaš ijo Caktaš, dugogodišnji bivši igrač Hajduka i kapetan splitskog kluba potpisao je ugovor s Bijelo-plavima do 2025. godine nakon što je odradio liječničke preglede. Time je saga oko njegova dolaska u redove kluba iz Grada na Dravi a nakon što je završila njegova epizoda u Saudijskoj Arabiji.

U novom klubu nosit će dres s brojem 11, a razloge dolaska u momčad Nenada Bjelice, trenutačno trećeplasirane u HNL-u, objasnio je u razgovoru za klupske web-stranice.

“Evo me, da. Hvala svima na čestitkama. Prvo ću se upoznati s novim suigračima, neki od njih su mi jako dobro poznati, posebno oni koji su mi bili suigrači. Interes trenera Bjelice i Osijeka je postojao već prošloga ljeta, tada sam se odlučio ići nekim drugim putem, ali sada su nam se želje poklopile. Jedva čekam da krenem na trening i da se priključim momčadi. To je sada najvažnije”, rekao je na početku razgovora.

Trener Bjelica i navijači kluba od njega očekuju doprinos u postizanju “najviših ciljeva”, a u klubu vjeruju da će on “donijeti puno toga dobroga u nastojanju da već u bliskoj budućnosti ostvare velike želje i ambicije”.

“Drago mi je što imaju takvo mišljenje o meni i da me cijene. Mogu samo reći i obećati da ću dati sve od sebe, svoj maksimum na terenu. Vidimo da HNL nikada nije bilo zanimljiviji i neizvjesniji, čekaju nas stvarno lijepe utakmice i veselimo se skorašnjem početku drugog dijela sezone”, istaknuo je novi Osijekov igrač i potvrdio ranije kontakte s klubom:“Gospodin Bjelica i ja smo bili stalno u kontaktu. Moram reći da sam imao određenih zdravstvenih, rekao bih općih problema, ali je to sada iza mene i spreman sam za ono što me očekuje. Imam iza sebe jako dobru polusezonu u Saudijskoj Arabiji, no osjetio sam da u Osijeku mogu igrati na još većoj razini, imamo se za što boriti idućih mjeseci i vjerujem da ćemo u tomu biti uspješni.”

 

“Pojačavamo prije svega sami sebe, želimo biti bolji nego što smo bili do sada i sigurno je da će nam Mijo pomoći u tome. Naravno da od njega sada očekujem da se što prije adaptira na momčad koja će ga sigurno dobro prihvatiti. Želim mu prvenstveno puno zdravlja i puno golova u dresu Osijeka”, istaknuo je trener Bjelica i zaključio:

“I sama njegova pojava u svlačionici je svakako veliki impuls svim igračima. Donosi nam iskustvo, golove, asistencije, godine uspješnog igranja u HNL-u, neka nam samo pomogne u tim našim nastojanjima kada je riječ o ostvarenju klupskih ciljeva. Znamo da je najkorisniji iza špice, na poziciji ofenzivnog veznog, znat ćemo ga zasigurno adaptirati na naš sustav.”

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI