SARAČEVIĆEV PRIJATELJ ZAPLAKAO U PRIJENOSU MONACA: ‘Da je živ, Zlatko bi ovo gledao’

Komentator ArenaSporta, Filip Brkić prenosio je utakmicu između PSG-a i Monaca. U derbiju u kojem je momčad Nike Kovača razbila Parižane, a tijekom prijenosa umro mu je prijatelj Zlatko Saračević.

Brkić je jako evidentno bio u šoku dok je probirao riječi: “Oprostite mi, na trenutak sam zastao. Čuo sam najgoru moguću vijest. A to je da. Da je otišao veliki Zlatko Saračević. Oprostite mi što ovog trenutka nisam mislima na Parku Prinčeva”, rekao je pa uskoro dodao: “Nažalost, informacija je sada potvrđena. Ovo je trenutak u kojem je hrvatski sport ostao bez jednog nevjerojatnog čovjeka, širokog i dobrog, istinskog sportaša. Da je živ, sada bi gledao ovu utakmicu jer je jako volio francuski nogomet”.

Na poluvremenu se sabrao pa je poručio: “Veliki derbi za kraj šokantnog dana u kojem je Hrvatska ostala bez velikog sportaša i velikog čovjeka, Zlatka Saračevića. Nažalost, danas je iznenada preminuo nakon utakmice njegove Podravke protiv Lokomotive, derbija hrvatskog prvenstva kojeg je Sarač dobio. Na putu kući… Stalo je kucati veliko srce velikog olimpijskog pobjednika i jednog od najvećih rukometaša koje je Hrvatska ikad imala”, zaključio je Brkić.

Podsjećamo, Brkić i Saračević su surađivali tijekom rukometnih prvenstava na kojima su često prenosili utakmice hrvatske rukometne reprezentacije.

Facebook Commentsloading...
Loading...
DIJELI