ŠARIĆ PONOVNO BRILJIRAO PROTIV BLAZERSA! Odigrao je partiju sezonu no njegovi Sunsi ipak su poraženi

screenshot

Dario Šarić u posljednje vrijeme igra u najboljoj formi ove sezone. Prije četiri dana protiv Portland Trail Blazersa odigrao je partiju sezone, a sada je protiv istog protivnika bio još bolji. Očito mu momčad iz Oregona jako odgovara.No za razliku od utakmice od prije četiri dana ovaj put since je zasjalo Portlandu koji se još bori za ulazak u play off. Slavili su sa 121 :105.

U 37 minuta na parketu Šarić je ubacio 24 poena, ulovio 11 skokova, iz igre je gađao odličnih 9-16, a od toga je pogodio četiri trice. Svemu je dodao i jednu blokadu u obrambenom dijelu igre.

Hrvatskom reprezentativcu prostor se otvorio nakon ozljede Kellyja Oubrea, prve četvorke Sunsa koja će možda propustiti ostatak sezone i Dario to itekako dobro zasad koristi. Jedina je razlika što ovaj put njegova ekipa nije pobijedila, Phoenix je izgubio na gostovanju 121:105.

Mario Hezonja također je pružio dobru partiju u poprilično limitiranom vremenu koje je proveo na parketu. U 14 minuta zabio je osam poena i dodao četiri skoka, iz igre je gađao savršenih 3-3, a od toga je pogodio dvije trice.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI