ŠEF HNS-A SA SKUPŠTINE VELIKIM PLANOVIMA: ‘Ne volim kad se govori o nacionalnom stadionu, ne bih o toj temi…’

Foto: Davor Pongracic / CROPIX

U zagrebačkom hotelu Westin održana je redovna sjednica Skupštine Hrvatskog nogometnog saveza, kojom je rukovodio predsjednik HNS-a Marijan Kustić.

Nakon Skupštine javnosti se obratio predsjednik HNS-a Marijan Kustić i najviše govorio o infrastrukturi.

“Izbjegao bih termin nacionalni stadion. Ne treba nam klasični nacionalni stadion. Svaki stadion u Hrvatskoj mora biti nacionalni stadion kada tamo igra reprezentacija. Sigurno da u Zagrebu zaslužujemo novi stadion. Zalažemo se za jedan pravi stadion u Zagrebu, ali trebaju nam stadioni i u drugim gradovima. Ne treba nam klasični nacionalni stadion, Hrvatska mora igrati svugdje. U Zagrebu, Splitu, Osijeku, Koprivnici… U svim gradovima da nikoga ne zaboravim”, rekao je Kustić.

I ljudi iz UEFA-e su spremni pomoći, mi smo napravili nekoliko terena s umjetnom travom ove godine. To su veliki zahvati, zbog toga veliko hvala svima, siguran sam kako ćemo se u budućnosti dičiti i infrastrukturom, kao i našim izbornicima, igračima, pa i Lukom Modrićem. Negdje bi se radila rekonstrukcija postojećeg stadiona, negdje nadogradila tribina… I ovo ne smije ostati samo na priči”, dodao je Kustić. Onda je komentirao što bi bio dobar rezultat na SP-u.

“Veliki je uspjeh što smo se plasirali tamo, veliki uspjeh bi bio i proći skupinu, a dalje što bog da. Vjerujem u našu reprezentaciju da možemo i tamo napraviti ozbiljne stvari. Izbornik Dalić sada nema lagan posao složiti taj popis za Katar, ali vjerujemo da će svi biti zdravi i spremni, pa napraviti dobar rezultat u Kataru.”



 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI