SENZACIJA U AMERICI: Najbolji borac u povijesti napušta organizaciju?

Instagram

Jedan od najboljih MMA boraca svih vremena je javno zatražio meč protiv Francisa Ngannoua, što bi mu bio i debi u teškoj kategoriji.

Nakon što je Dana White izjavio da je svaka pomisao na održavanje te borbe propala kad je aktualni prvak u poluteškoj kategoriji zatražio da bude plaćen kao Deontay Wilder, i da ima poruke koje to dokazuju, Jones se još jednom obratio javnosti preko Twittera.

“Nemoj biti jebeni lažov, moja reputacija je i ovako dosta narušena. Nikad nisam tražio brojke koje ima Deontay Wilder. A kako bi bilo s obzirom da on zarađuje 30 milijuna da se nađemo na pola tog iznosa. Budući da si rekao da sam najveći svih vremena i sve to”.

“Ja ne zarađujem ni polovicu onoga što Deontay Wilder zarađuje. Ako je moja reputacija razlog zbog kojeg me toliko potcjenjuješ, samo dajte, oslobodite me mog ugovora s UFC-om. Siguran sam da će negdje neki promotor biti sretan da me može uzeti”.

“Zarađujem li više od 5 milijuna po borbi, zarađujem. Trebam li se držati te brojke i za superborbe. Ne. Ako se ne slažete sa mnom onda se jednostavno ne razumijete u biznis. Sigurno nisam tražio 30, nikad nisam ni izbacio broj”.



“I kad bih se htio uspoređivati s drugima, usporedio bih se sa svojom braćom. Iz prve ruke vidim kako se NFL odnosi prema svojim šampionima. Postoji velika razlika. Tijekom cijele karijere sam držao usta zatvorenima”.

Oba Jonova brata su igrala američki nogomet profesionalno u NFL-u. Chandler je još uvijek aktivan, dok se Arthur umirovio.

U jednoj  fazi prepirke White je izjavio kako posjeduje poruke s Jonesovim zahtjevima što je borac ekspresno demantirao.

“Novinar pita Danu da mu pokaže poruke, a ovaj umjesto toga 55 sekundi priča zašto bi lagao”, napisao je Jones nedugo nakon što je podijelio video s tim dijelom press konferencije.

“Dana, u niti jednom trenutku nisam zahtijevao nešto od tebe. Jednostavno sam pitao za ‘super fight’ i tražio sam kompenzaciju za to. Ti si taj koji je počeo javno pričati o pregovorima i pokazivati svijetu koliko toga svo ovo vrijeme uskraćuješ svojim sportašima.”

“Hunter (Whiteov odvjetnik, op.a.) i ja smo imali vrlo uljudan razgovor. Obožavam kad vidim kako me pokušavaš prikazati kao nekakvog ljutog lika koji bez ikakvog poštovanja traži novac. A onda još iznosiš afere koje sam imao izvan kaveza samo kako bi opravdao to što me godišnje plaćaš desetke milijuna manje od onoga što zaslužujem.”

“Ponašaš se kao veliki dečko i pričaš kako te nije briga, no prijeđi onda s riječi na djela i raskini taj ugovor sa mnom.”

“Tekstualne poruke ne postoje”, ponovio je Jones u odgovoru na jedno pitanje da bi priču zaokružio zaključkom kako bi “vjerojatno više novca zaradio u svom boksačkom debiju nego u iduće tri UFC borbe kombinirano.”

“Tu su još i nekretnine, gluma, ali i uloga oca. Nikome ne trebaju Danine laži”, dodao je ‘Bones’.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI