SENZACIONALNI JOKIĆ: Srbin uz bok legendi NBA-a, Bogdanović i Zubac nisu imali svoju večer

Foto: Instagram

Utah Jazz doživjela je težak poraz u gostima kod Brooklyn Netsa iako su domaćini igrali bez Kevina Duranta koji je u karanteni zbog  koronavirusa.

U visokoj pobjedi 130:96 najbolji kod Netsa bili su Kyrie Irving s 29 poena, šest skokova i pet asistencija, Caris LeVert s 24 poena i pet asistencija te Jake Allen s 19 poena i 18 skokova.

Bojan Bogdanović utopio se u sivilo Jazza pa je upisao četiri poena čemu je dodao tri skoka.

San Antonio Spursi svladali su kao gost Los Angeles Clipperse sa 116:113. Spursi su imali i 24 poena prednosti, ali na kraju Clippersi su imali priliku za pobjedu, no trice Williamsa i Kennarda nisu ušle. Zatim je Mills ubacio jedno bacanje, dobili su Clippersi još jednu priliku, no trica Leonarda za produžetak također nije ušla.

Patty Mills predvodio je Spurse s 27 poena, a Dejounte Murray dodao je 21 poen, pet skokova i pet asistencija. Luka Šamanić nije ulazio u igru. Kod Clippersa Leonard je ubacio 30 poena uz deset asistencija, Nicolas Batum 21 poen uz devet skokova, a Patrick Beverley dodao je 20 poena, osam skokova i osam asistencija. Ivica Zubac za 19 minuta ubacio je dva poena uz osam skokova.



Portland je izgubio od Chicaga 111:108 iako su u jednom dijelu imali i dvadeset poena prednosti na kraju je Carmelo Anthony šutirao tricu za produžetak i nije pogodio.

Kod Chicaga su se istaknuli White s 21 poenom i deset skokova te Otto Porter s 19 poena i 13 skokova. Kod Portlanda CJ McCollum ubacio je 26 poena uz pet skokova, Damian Lillard 24 poena uz devet asistencija i pet skokova te Jusuf Nurkić 12 poena uz 11 skokova i šest asistencija.

U Memphisu Lakersi su pobijedili Grizzliese sa 94:92. Susret je bio izjednačen kao što sugerira rezultat, ali je momčad iz Los Angelesa uspjela zadržati malu prednost do kraja utakmice

LeBron James upisao je 26 poena uz 11 skokova i sedam asistencija dok je Anthony Davis isto upisao 26 poena uz deset skokova. Kod Memphisa po 13 poena ubilježili su Jonas Valančiunas uz 11 skokova, Dillon Brooks uz pet skokova i Gorgui Dieng.

Nikole Jokića ima je sjajnu večer u pobjedi Denvera protiv Minnesote 123:116 koji su bez Karl-Anthonyja Townsa, ali se nisu predavali i tek u završnici susreta su posustali i upisali poraz.

Jokić je ubacio 35 poena uz 15 skokova i šest asistencija dok je Will Barton dodao 20 poena i sedam skokova. Kod poraženih D’Angelo Russell upisao je 33 poena i 11 asistencija, a Juancho Hernangomez 25 poena uz osam skokova.

Jokić je tako postao tek drugi igrač u povijesti NBA lige koji je u prvih sedam utakmica sezone ostvario učinak od 150 koševa te po 75 skokova i asistencija. Jedini koji je to uspio osim njega je Oscar Robertson, a Jokić je prvi koji je to uspio nakon njega još od 1963.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI