ŠETNJA: Rijeka u Vinkovcima s tri pogotka u prvome dijelu sve rješila na vrijeme

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Kekova momčad u utakmicu je ušla žestoko, tražeći i posjed lopte i greške suparnika. U prvih pola sata Cibalia s novim trenerom, Mladenom Bartolovićem se još nekako opirala i trudila, no u 34. minuti sve je puklo. Rijeka na ljestvici tako vodi sa 68 bodova ispred Dinama koji ima 64. Cibalia je posljednja sa samo devet bodova.

Nogometaši Rijeke doslovce su se prošetali Vinkovcim i pobijedili Cibaliju s 3-0 (3-0) u utakmici 26. kola Prve hrvatske nogometne lige. Rijeka na ljestvici tako vodi sa 68 bodova ispred Dinama koji ima 64. Cibalia je posljednja sa samo devet bodova.
Kekova momčad u utakmicu je ušla žestoko, tražeći i posjed lopte i greške suparnika. U prvih pola sata Cibalia s novim trenerom, Mladenom Bartolovićem se još nekako opirala i trudila, no u 34. minuti sve je puklo.
Rijeka je izvela brzi napad, akciju je započeo Andrijašević, sudjelovao je i Gorgon, a naposljetku je zabio Bradarić.
Odmah nakon tog pogotka Cibalia je imala veliku prigodu, no neprecizni su u istoj akciji bili i Mastelić i Mišić, s time da je Mišićev udarac vratar Rijeke Prskalo obranio.
Kad to nisu pogodili nogometaši Cibalije ubrzo su primili i drugi zgoditak, sjajno je proigrao Vešović natrčalog Andrijaševića, vratar Cibalije Matković je bio prekratak, zbilo se to u 38. minuti.
I u zadnjim sekundama prvog dijela na udarac s distance odlučio se Gorgon, ni sam nije vjerovao da će pogoditi, no vratar Matković teško je pogriješio i elegantno pripomogoa d alopta uđe u mrežu.
Rijeka je nakon prvog dijela već vodila s 3-0.
Naravno, u nastavku je ritam igre pao, Rijeka je bila zadovoljna rezultatom, Cibalia nije imala snage zakuhati utakmicu.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI