Sevilla se ne šali u borbi za vrh, s četiri komada natrpala Osasunu, Atletico se vadio protiv Bilbaa

screenshot, youtube

Sevilla je od 1-2 okrenula rezultat u 4-2, da bi 'fenjeraš' Primere u posljednjim sekundama smanjio na 4-3, Athletic Bilbao i Atletico Madrid 2-2

Izvanredna partija Seville koja očito ne želi silazak s vrha ljestvice. Sevilla je na gostovanju pobijedila Osasunu 4-3. Domaćin je vodio 1-0 i 2-1, no nije uspio izdržati pred naletima Andalužana.

Sevilla je od 1-2 okrenula rezultat u 4-2, da bi ‘fenjeraš’ Primere u posljednjim sekundama smanjio na 4-3. Golove za Sevillu zabili su Vicente Iborra (43, 65), Franco Vazquez (80) i Pablo Sarabia (90+2), dok su strijelci za Osasunu bili Sergio Leon (15), Vicente Iborra (63-ag) i Kenan Kodro (90+3).

https://www.youtube.com/watch?v=uqmMYk4Wdp8

Na ljestvici vodi Real Madrid sa 43 boda, Sevilla je druga sa 42 boda, Barcelona je treća sa 38 bodova, dok je Atletico Madrid četvrti sa 35 bodova. Real i Barca imaju po utakmicu manje.

U dvoboju 19. kola Athletic Bilbao i Atletico Madrid su na stadionu San Mames odigrali 2-2. Gosti su poveli golom Kokea već u trećoj minuti, međutim baskijski sastav je uspio okrenuti rezultat, a strijelci su bili Inigo Lekue (42) i Oscar De Marcos (56). U 80. minuti Atletico je uspio izjednačiti sjajnim pogotkom Antoinea Griezmanna sa 25 metara. Hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko odigrao je cijeli susret za goste iz Madrida.



https://www.youtube.com/watch?v=J2vxwora3Qo

Real Betis i Sporting Gijon igrali su bez pogodaka, a real Sociedad je pobijedio Celtu s 1-0 (Juanmi, 72)

Facebook Comments

Loading...
DIJELI