Shiffrin zlato u veleslalomu, Leona Popović se teško ozljedila

screenshot

Leona Popović neće po dobrom pamtiti svoj prvi nastup na olimpijskim igrama, pala je u prvoj vožnji, sa staze je odvezena u ambulantnim kolima

Američka skijašica Mikaela Shiffrin opravdala je status velike favoritkinje i osvojila naslov olimpijske pobjednice u veleslalomu na ZOI u Pjongčangu.

Shiffrin (22) je do svog prvog zlata u Pjongčangu, a drugog u karijeri, prije četiri godine u Sočiju bila je zlatna u slalomu, stigla s 39 stotinki prednosti ispred srebrne Norvežanke Ragnhild Mowinckel (25), odnosno 46 stotinki ispred brončane Talijanke Federice Brignone, piše Večernji list.

Nažalost, 20-godišnja hrvatska reprezentativka Leona Popović neće po dobrom pamtiti svoj prvi nastup na olimpijskim igrama, ona je pala u prvoj vožnji, sa staze je odvezena u ambulantnim kolima, a prema prvim prognozama vjerojatno se radi o puknuću križnih ligamenata.

Preostale dvije hrvatske predstavnice, Andrea Komšić (21) i Ida Štimac (17), zauzele su 32., odnosno 34. mjesto. Komšić je za Shiffrin zaostala 8.48, a Štimac 11.16 sekundi.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI