SIGURNO ĆE OTVORITI NOVI FRONT! Hrgović nakon nove pobjede izvrijeđao Babića: “On je jednostavno retardiran!”

Photo: Jurica Galoic/PIXSELL

Nakon što je u Las Vegasu  pobjedom protiv Emira Ahmatovića tehničkim nokautom u trećoj rundi Filip Hrgović u potrazi je za novim protivnikom.

Najizglednije su opcije Kinez Zhang Zhilei koji ga je nedavno i prozvao a spominje se i pobjednik meča između Luisa Ortiza i Charlesa Martina u borbi koja bi trebala dati izazivača za IBF-ov pojas.

U razgovoru za svoju promotorsku kuću Matchroom Boxing Hrgović se opet suočio s pitanjem o Alenu Babiću.

“On je jednostavno retardiran čovječe. Što s njim”? On samo puno priča, nije stepenica više za mene. Završio bih ga brže nego što sam Emira. To je rivalstvo samo zbog njegovih priča, može govoriti do sutra. Ali u boksačkom ringu to nije rivalstvo. On nema nikakve kvalitete da me ugrozi”, odgovorio je Hrgović na pitanje o Alenu Savageu Babiću i time sigurno otvorio novi front.

Iako dugo ne može pronaći adekvatnog protivnika, Hrgović uporno ignorira Savagea kao mogućeg protivnika jer ga smatra lošijim čak i od žrtava na kojima se iživljava posljednjih godinu dana, koji su u najbolju ruku u Top 300 svjetskih teškaša.



No čini se da fanovi diljem svijeta, ne samo u Hrvatskoj, ipak priželjkuju

Govoreći o planovima za 2022. godinu, Hrgović je još jednom naglasio da želi jače boksače od onih s kojima se susreće proteklih nekoliko godina:

“Ne mogu postati bolji boksač u mečevima ove razine. Trebam bolje suparnike kako bih i ja napredovao. Ovakve mečeve sam imao prije 10-ak godina, još u amaterskom boksu. Trebam dobre protivnike da učim, napredujem i postanem bolji”, zaključio je naš teškaš  nakon 14. pobjede i profi karijeri.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI