SIMBOL VUKOVARSKE PATNJE ISPUNILA SVOJ SAN! Djevojčica u plavom kaputiću iskreno priznala: ‘Noćas baš nisam ni spavala’

Sceenshot:Naš Hajduk Facebook

Hajduk je u zaostaloj utakmici 9.kola slavio protiv Dinama 1:0 na Poljudu i utrku za naslov prvaka pet kola prije kraja uveo u pravu dramu. A Hajduk je objavio da je na toj utakmici imao i posebnu gošću. Simbol Vukovara i njegovog stradanja, djevojčica u plavom kaputiću, Željka Jukić ujedno je vatrena navijačica ‘bijelih’.

Dolaskom na utakmicu Hajduka ostvarila je veliku želju, a pobjeda u sjajnoj atmosferi je sve dodatno začinila.

Kao uvod u derbi Željku je u navijačkom Parku dočekala delegacija kluba i Našeg Hajduka koja joj je uručila znakove pažnje te pločicu s imenom za sudjelovanje u projektu otkupa dionica kluba.

Ista takva pločica ostat će zauvijek dio parka Za sva vrimena i sa slova K Parka dočekivati sve nove generacije navijača koji će među elementima tražiti poznata imena koja su svoju povezanost s Hajdukom zabilježili imenom tik do Bajde i Frane u parku svih navijača Hajduka.

Sestra mi se zove Katarina pa bi htjela da i moje ime bude na slovu K te tako bude povezano i s njom – otkrila je Željka tajnu odabira slova K za mjesto gdje će zauvijek ostati njeno ime.Uz samo mjesto u Parku, osvrnula se na ljubav i značaj koji za nju Hajduk ima.

“Jako sam ponosna, prije svega bih se zahvalila Hajduku na pozivu. Danas na derbiju ću osjećati Hrvatsku, ljubav i Boga”, kazala je emotivna Željka.

Dodatnu emociju svakako će izazvao je i huk punog stadiona na derbiju s Dinamom.

“Moram priznati da noćas baš nisam ni spavala, a i ono malo što sam spavala sanjala sam Poljud i tu ushićenost, kao malo dijete. Baš se veselim utakmici!, rekla je Željka pred utakmicu ni ne znajući da će nakon utakmice svi snovi postati stvarnost.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI