SJAJNA PETRA MARTIĆ SRUŠILA ČETVRTU IGRAČICU SVIJETA! Ćorić potpuno razočarao, stao njegov veliki pobjednički niz

Foto: Cropix

Hrvatska tenisačica Petra Martić plasirala se u 3. kolo posljednjeg ovogodišnjeg “grand slam” turnira US Opena u New Yorku, ona je u 2. kolu nadigrala četvrtu nositeljicu Španjolku Paulu Badosu sa 6:7 (5), 6:1, 6:2 nakon dva sata i pet minuta igre.

Bio je to treći međusobni susret Martić i Badose i druga pobjeda 32-godišnje Mućanke.

Martić je i u prvom setu prva stigla do prednosti oduzevši servis Badosi kod rezultata 2-2, ali je odmah u sljedećoj igri ispustila to vodstvo da bi u “tie-breaku” umiješnija bila Španjolka.

No iskusna Martić se nije pokolebala već je u drugom i trećem setu u potpunosti nadigrala sedam godina mlađu suparnicu. I u drugom i u trećem setu Martić je dva puta oduzimala servis suparnici, dok je prethodno spašavala “break-lopte” Badose. U drguom setu je bila suočena s jendom “break-loptom” kod rezultata 1:1 prije no što je kranula u nalet, a u trećem dvije kod zaostatka 0:1.

Martić će u 3. kolu igrati protiv bivše prve igračice svijeta i pobjednice US Opena iz 2012. i 2013. Viktorije Azarenke.



 

Više sreće ipaK nije imao pobjednik Cinncinatija Borna Ćorić koji je već na rubu poraza bio već u 1.kolu. Njemu je plasman u 3.kolo Us Opena uskratio domaći igrač Amerikanac Jenson Brooksby koji je slavio u tri seta,  6:4, 7:6, 6:1. Po rezultatu se vidi kako je Ćorić potpuno bio dekoncentriran u trećem setu.

Ćorić je meč završio sa čak 65 neprisiljenih pogrešaka i samo 39 winnera. Iskoristio je samo jednu od čak 15 break-lopti i igrao je dosta loše na mreži osvojivši tek 47 posto poena pri izlascima. Nakon ovakvog izdanja Borna nije mogao očekivati više te je svoj put završio u drugom kolu US Opena.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI