SKANDAL U ŠPANJOLSKOM NOGOMETU, BARCELONA U ŠOKU: ‘Katalonski šljam neće vidjeti titulu’!

Facebook: FC Barcelona (Official)

Bila je to reakcija na izjave iz Barcelone, odnosno, trenera katalonskog kluba, Luisa Enriquea koji je kazao kako ne vjeruje u otpor u Malage u posljednjem kolu protiv Real Madrida na La Rosaledi.

Već ionako turbulentnu završnicu u Primeri dodatno je ‘podgrijao’ šeik Abdullah Al-Thani, predsjednik Malage. On je preko svojeg profila na Twitteru poručio kako “katalonski šljam neće vidjeti titulu Primere zbog onog što su rekli o treneru Malage, Michelu”.

Bila je to reakcija na izjave iz Barcelone, odnosno, trenera katalonskog kluba, Luisa Enriquea koji je kazao kako ne vjeruje u otpor u Malage u posljednjem kolu protiv Real Madrida na La Rosaledi. Enrique je aludirao na to da je Michel nekadašnji igrač madridskog Reala.

Al Thani je ovom izjavom ujedno šokirao španjolsku javnost jer je doveo u pitanje regularnost prvenstva. Naime, Barca i Real imaju isti broj bodova, ali madridska momčad ima utakmicu manje koju će nadoknaditi baš protiv Malage i pobjede li sve utakmice do tada, prvenstvo je njihovo.

Šef Malage je svoju izjavu na Twitteru uputio jednom navijaču Barcelone koji ga je zamolio da daju sve od sebe u posljednjem kolu i pobijede Real.

 



Facebook Comments

Loading...
DIJELI