SLAVA MU JE UDARILA U GLAVU: Umjesto da je zahvalan izborniku, on mu ovako zabija nož u leđa!

Foto Igor Kralj/PIXSELL

Obračun Ante Rebića s kritičarima i izbornikom jedna je od tema se prepričava nekoliko dana nakon kraja Hrvatske na ovogodišnjem Euru.

Zašto, Ante? Nakon provale kritika, vjerojatno zato što je mijenjao kopačke dok su Španjolci jurišali na naš gol, popustila je koncentracija i bahato se obračunao s neistomišljenicima.

“Nakon svega nije niti bitno tko je krivac, činjenica je da smo zadnje dvije-tri godine…”, napisao je Ante, a onda još dodao i ovo:

“Osobno mi je žao što nismo imali nekog da iskoristi ovu talentiranu generaciju + dva genijalca, da napravimo nešto puno više na ovom prvenstvu”.

Zašto je to napravio? Jel se prepoznao u Dalićevoj izjavi da su neki potrošili – sve kredite? I to što ga je Dalić izdvojio zbog – “mijenjanja kopački”?



I umjesto da je zahvalan, za sve minute koje je proveo na travnjaku, on mu ovako zabija nož u leđa. Na Euru je startao u čak tri od četiri utakmice iako mu je po formi i izvedbama mjesto više bilo na tribini nego na klupi, a nikako na terenu. Otkako je Dalić izbornik Rebić ima stalno mjesto u kadru A vrste.

A statistika, što govori? U 42 nastupa za Vatrene zabio je samo – tri gola. Premalo za takav bahatluk.

Je li on samo govori, s druge strane, što svlačionica misli? Hoće li i drugi uslijediti uskoro sa sličnim reakcijama? Zašto je ovako krenuo u osvetničku misiju?

Pretpostavljamo da su ga kritike javnosti, pa i šale na njegov račun na društvenim mrežama, stajale koncentracije i da je zato puknuo. Dalić sad mora napraviti samo jedno. Malo ga staviti na klupu, adekvatno njegovoj statistici, a dati šansu nekim novim klincima.

Pa i Oršiću koji je u šačici minuta pokazao više nego Rebić na cijelom Euru.

Rebić? Napao je i kritičare, na kraju je odlučio “zapaliti tragove”, izbrisao je Instagram, ali šteta je ostala. Nepotrebna.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI