SLAVEN BILIĆ NAJUSPJEŠNIJI TRENER WEST HAMA U POVIJESTI!

Facebook/WHUFC

Premda je bio na žestokom udaru ove sezone i od navijača i od struke i od čelnika kluba zbog pada forme u prvom dijelu sezone, Bilić je ipak uspio posložiti kockice i tko zna, možda do kraja sezone uspije napasti i Europsku ligu.

West Ham se ekspresno oporavio od gadnog 4:0 poraza protiv Manchester Cityja i već u novom 24. kolu došao je do velike pobjede protiv Southamptona. Čekičari su tako po prvi puta ove sezone prešli u gornji dio tablice i nalaze se na devetom mjestu s 31 bodom.

No, ta pobjeda protiv Southamptona bit će itekako pamtljiva za hrvatskog stratega Slavena Bilića, naime, to mu je 25. pobjeda u 62. utakmice u Premiershipu i time se upisao u povijest Čekičara kao prvi trener koji je najbrže došao do te brojke.

Premda je bio na žestokom udaru ove sezone i od navijača i od struke i od čelnika kluba zbog pada forme u prvom dijelu sezone, Bilić je ipak uspio posložiti kockice i tko zna, možda do kraja sezone uspije napasti i Europsku ligu. Napad je proradio, Carroll se primirio i konačno počeo raditi ono što najbolje zna, zabijati. Vezni red se polako konsolidira i djeluje kompaktno, a riješi li još probleme u obrani, Bilić će imati potpuni mir.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI