SLAVLJE FAVORITA! Još samo jedan Hrvat u utrci za pokalom Europske lige…

screenshot

Manchester United i Kopenhagen igrali su u Kölnu, a Inter i Bayer Leverkusen u Düsseldorfu oglede četvrtfinala Europske lige. Prvi su to četvrtfinalni susreti, koji se igraju na jednu utakmicu, isto kao i preostala dva koja će bit odigrana u Njemačkoj, sukladno odluci koju je donijela UEFA s ciljem suzbijanja širenja koronavirusa.

Inter našeg Marcela Brozovića prošao je u polufinale Europske lige nakon što je u prvom poluvremenu postavljen i konačni rezultat 2:1 u ogledu sa Bayerom iz Leverkusena.

Inter je u vodstvo doveo Nicolo Barella u 15 minuti a u 21 Lukaku je povisio na 2:0 a i usput ispisao povijest EL. Naime, Lukaku je postigao gol na devetoj uzastopnoj utakmici Europa lige, što je najdulji golgeterski niz igrača u povijesti EL-a i Kupa Uefe, od 1971. godine.

Utješni gol za apotekare zabio je Havertz u 25 minuti i time postavio konačan rezultat ovog dosta zanimljivog susret,a čije najzanimljivije detalje možete vidjeti OVDJE.

U drugom četvrtfinalu Manchester United i Kopenhagen u regularnih 90 minuta odigrali su neriješeno 0:0. No,odmah po početku produžetaka u 94 minuti Bruno Fernandes doveo je United u vodstvo od 1:0 što se  na kraju pokazalo dostatnim za prolazak u polufinale a isječke s utakmice pogledajte OVDJE.



Hrvatski nogomet je tako ostao samo na jednom predstavniku u ovogodišnjem izdanju EL, Marcelu Brozoviću, pošto su Bartolec i Muradžija ispali s Kopenhagenom od ManUa.

Pobjednici ova dva susreta čekaju bolje iz ogleda Sevilla-Wolverhampton i Shakhtar-Basel koji se isto igraju u Njemačkoj na jednu dobivenu utakmicu.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI