SLAVNI NOGOMETAŠ POTRESAO NOGOMETNI SVIJET: ‘Zaražen sam hodao među ljudima’

Screenshot

Legenda Intera Giuseppe Bergomi odradio je javljanje uživo na Instagramu u kojem je priznao kako je imao koronavirus dok je radio kao stručni komentator na televiziji.

“Napravio sam serološki test i rezultat je bio da sam pozitivan. Početkom ožujka sam se razbolio, utjecalo mi je na osjetilo njuha, a boljela su me i pluća”, rekao je Bergomi pa je dodao:

“Srećom, razvio sam antitijela, ali doktori su mi rekli da me to neće potpuno zaštititi. Bio sam slab, nisam mogao sjediti zbog boli u leđima, stalno sam bio na nogama.”

Slavni branič slovi za jednog od najboljih u povijesti Italije, a poznat je i kao čovjek koji je cijelu svoju karijeru proveo igrajući za Inter.

“Prijatelji su me ismijavali i govorili su mi da previše razmišljam kad sam govorio da me bole leđa i da sam slab. Nakon nekog vremena bol je prošla, ali sve je trajalo između 20 i 25 dana”, istaknuo je Bergomi i dodao:“Sad se osjećam sjajno, počeo sam i trčati, uskoro ću biti potpuno zdrav. Bio sam budala i podcijenio sam virus pa sam 26. veljače išao u Napulj komentirati utakmicu Napolija i Barcelone. Bio sam u kontaktu s previše ljudi, jako sam pogriješio”, priznao je.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI