SLUŽBENO: HAJDUK DOVEO FILIPA BRADARIĆA! Još jedno veliko pojačanje bit će predstavljeno do kraja prijelaznog roka

Miranda Cikotic/PIXSELL

Hajduk je na konferenciji za novinare predstavio pojačanja za nadolazeću sezonu. Prijelazni rok završava večeras, a predsjednik Marin Brbić najavio je dolazak novih igrača. Novi igrač Hajduka iz Splita je Filip Bradarić koji dolazi na jednogodišnju posudbu iz Calgiarija.

Igrači koji se još nude su Ivan Strinić te Tino Sven Sušić, dvojica igrača koja su već bila u Hajduku. Međutim, Strinićev dolazak je upitan jer su na njegovoj poziciji dva mlađa igrača, ali Hajduk želi ostaviti opcije otvorene.

“Ivan Strinić? O njegovim kvalitetama ne trebamo ni raspravljati, on bi nam sigurno pomogao. Ali, uložili smo dosta velik novac na toj poziciji ovog ljeta, doveli smo Čolinu i Dolčeka. Moramo gledati financijske gabarite i ne smijemo ga zanemariti.”

Još je jedna dobra vijest pozivanje Mije Caktaša u A reprezentaciju, nakon što su s popisa otpali Rakitić i Kovačić. Velika je to stvar za igrača Hajduka koji u zadnje vrijeme igra jako dobar nogomet. Darko Nejasmić produljio je ugovor s Bilima do 2023. godine.

Najavljen je još jedan dolazak. Naime, do kraja prijelaznog roka u klub bi trebao doći jedan napadač. No iz Hajduka su oprezni i ne žele s tim informacijama još izlaziti u javnost.



“Misteriozni napadač? Uvijek moramo biti oprezni u međunarodnim transferima. Otkrio sam vam sada da nije domaći igrač. Dok nemamo tu sigurnost, nećemo izlaziti s tim. Burić je želio napadača malo drukčijih karakteristika od ovih koje trenutno ima na raspolaganju. Dovodimo kvalitetnu alternativu ovome što imamo u rosteru. Potrošili smo više nego ikad. Svjesni smo potrebnih ulaganja u momčad, pokušali smo ulagati u mlade i kvalitetne igrače, sve redom reprezentativce. Očekujemo da će nam se ta ulaganja u konačnici i isplatiti.”

Nakon dovođenja Filipa Bradarića (27), splitski Bili kreću u lov na Peruanca hrvatskog podrijetla. Riječ je o Ivanu Bulosu (26) napadaču portugalske Boaviste. Stasiti ljevak u srpnju je potpisao za portugalskog prvoligaša pa se nagađa da bi na Poljud mogao doći na posudbu. Prošle je sezone odigrao pet utakmica u dresu peruanskog Municipala te je zabio gol i asistirao, a u karijeri ima i dva nastupa za peruansku reprezentaciju. U karijeri je nosio dres peruanskog Sporting Cristala, belgijskog Standarda i Sint-Truidena, peruanskog Municipala, čileanskog O’Higginsa i portugalske Boaviste.

Ako je vjerovati najavama, neka se bolja vremena naziru u Splitu!

Facebook Comments

Loading...
DIJELI