SMATRA DA SU MU PREKRŠENA PRAVA: Bjegunac se pismom obratio Zlati Hrvoj Šipek

Foto: Vlado Kos/CROPIX

Kao i brat Zdravko, koji tuži Hrvatsku Europskom sudu za ljudska prava, i Zoran Mamić bavi se pokušajem rušenja pravomoćne sudske presude na zatvorsku kaznu zbog sudjelovanja u izvlačenju novca iz Dinama. Zoran Mamić, bivši Dinamov trener i sportski direktor, pismom se obratio glavnoj državnoj odvjetnici Zlati Hrvoj Šipek tražeći da se sudski postupak vrati na početak, a dok ta priča traje, prati i završnicu prvenstva u Hrvatskoj.

Borba za naslov ušla je u posljednju fazu, s prilikom da Dinamo osigura naslov prvaka u nedjelju protiv Šibenika na Šubićevcu, u potrazi za tri boda koja bi zagrebačkim Plavima donijela slavlje. Razgovarajući za RTL, Mamić je u Mostaru imao poruku koja je upozoravajuća za Dinamo – uz riječi da je svojom igrom otvorio šansu da prvenstvo bude napeto do kraja, piše portal Dnevno.

“Prvenstvo je zanimljivo, ali nije najkvalitetnije. Dinamo je popustio, Hajduk se popravio, ali im je Dinamo dao priliku da nešto više naprave”, bile su riječi nekadašnjeg trenera i sportskog direktora zagrebačkih Plavih.

Govoreći o svojoj pravnoj borbi i planovima, Zoran Mamić kazao je da iz Hercegovine ne namjerava ići. Ondje je, podsjetimo, došao bježeći od odlaska u zatvor u Hrvatskoj, nedugo nakon što je poslije objave pravomoćnosti presude napustio Dinamovu klupu.

Bivši trener Plavih se u Hercegovini pridružio bratu Zdravku, a sada, i jedan i drugi su ondje osmislili nove pravne korake, s pokušajem da presuda u njihovom slučaju padne.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI