ŠOKANTNA SNIMKA KOJA ĆE SVE DIGNUTI NA NOGE! Mamić zagrmio iz Međugorja : ‘Poduzimajte nešto ili će vas otpuhati bura! Šuker mora otići

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Da je Zdravko Mamić gazda hrvatskog nogometa, čuli smo već milijun puta, a kako to u praksi funkcionira razotkriva Nova TV u svom Dnevniku. U audio snimkama daje jasne upute kako Šuker više ne bi trebao biti predsjednik…

Iako se i dalje nalazi u Međugorju Mamić i dalje očito vuče sve konce u HNS-u i hrvatskom nogometu.

Tri je dana do izborne skupštine Hrvatskog nogometnog saveza u kojoj bi se trebalo razgovarati o nasljedniku Davora Šukera i nema sumnje da će ova snimka “podignuti prašinu” o načinu rada i djelovanja unutar nogometnih institucija.

“Počnite mijenjati odnos u Savezu! Šuker ne može više biti predsjednik!”, poručio je Mamić Zorislavu Srebriću u audio snimci koju je Nova TV objavila u svom Dnevniku.

“Šuker ne može više biti predsjednik, to je nedopustivo. To je završena priča. U tom filmu Zdravko više ne sudjeluje i ja rastem iz dana u dan.”



U nastavku još dodaje:

“I ja rastem, dolaze pametni i s iskustvom i tako dalje, prema tome, neću dozvoliti”.

Prema tome, to je poziv gospodo, mijenjajte nešto, poduzimajte, jer će vas otpuhnuti bura! Vi dobro znate o čemu ja pričam.”

Ovo možda i najbolje oslikava stanje u hrvatskom nogometu, kad “tata” priča, to nije dijalog nego pozorno slušanje što ima za reći.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI