SOSA O TOME ŠTO JE HTIO IGRATI ZA NJEMAČKU: ‘Sretan sam što sam debitirao za Hrvatsku. Spreman sam na to da će određena zlopamtila to pamtiti’

Twitter/Screenshot

Hrvatska je osvojila bod na gostovanju u Moskvi i bila je to utakmica koja će se pamtiti po nekoliko stvari.

Jedna od tih je i debi Borne Sose i to od prve minute u susretu u Rusiji…

“Hvala na čestitkama, bila je teška utakmica i mislim da smo svi to očekivali. Znali smo da će oni krenuti u visoki presing, da igraju doma i da su imali šest bodova isto kao i mi.

Idemo s jednim bodom doma, bit će teška i iduća utakmica”, rekao je Sosa nakon odigranog susreta.

Možda mu se nije bilo lako prebaciti na klasičnog lijevog beka, ali odbacio je takvu tezu…



“Ma to je pozicija koju sam igrao cijeli život prije nego sam došao u Stuttgart, uvijek sam u reprezentacijama igrao s četiri u obrani.”

Neizbježno pitanje bila je njegova inicijativu da igra za Njemačku. Znao je da je puno ljudi u Hrvatskoj njegovu želju da igra za Elf protumačilo kao neku vrstu izdaje.

“Sretan sam i ponosan što sam debitirao za Hrvatsku. Definitivno sam spreman na to da će određena zlopamtila to pamtiti. Ja sam fokusiran samo na to da dam što bolje za Hrvatsku, idem dalje kao i do sada, pokušat ću dati sve od sebe.”

Već u subotu Hrvatska igra novi susret, opet na gostovanju.

“Novi izazov. Slovačka je još jedna utakmica u gostima, bit će teška kao i danas. Imali smo dobar pristup, možda nam je nedostajalo malo sreće.”, zaključio je Sosa.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI