Špaco iz bolnice kroz suze zavapio: ‘Nitko iz Hajduka nije mogao doći obići nas. Eto kako se odnose prema veteranima’

Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Špaco je komentirao trenutno stanje u Hajduku, odnosno, svađu između veterana i predsjednika Kosa.

Ikona Hajduka, Stanko Poklepović, trenutno je u bolnici u Zagrebu gdje se oporavlja od operacije stopala, ali Špaco je i dalje u mislima sa svojim Splitom, kao i sa nogometom.  “Dobro je, oporavljam se, malo me još strah stati na nogu, ali bit će to dobro, ne dam se”, poručio je Špaco iz bolnice.

Novine, kaže, ne prati, ali čuo je za incident u Novalji na Biloj noći kada je veteran Vilson Džoni verbalno napao predsjednika Hajduka, Ivana Kosa.

“Ne pratim baš novine, ali tu mi je supruga i svaki dan mi pročita naslove i ono najvažnije, da sam u toku. Nije dobro da se tako svađaju, to ostavlja ružnu sliku o Hajduku. Ali da se svakome, pa i Kosu treba reći u lice što ga ide, to stoji”, kazao je Špaco, prenosi 24sata.

Objasnio je potom što je time mislio. “Ne podržavam način na koji je to Džoni napravio, nije to bio način i mjesto, nije to smio napraviti tako javno, na svečanosti, ali taj čir je jednom morao puknuti, to pitanje odnosa prema ljudima koji su Hajduka napravili velikim mora se riješiti. Ne može se dogoditi da veterani kluba nisu dobrodošli u klub, ne može se dogoditi da nas nitko ne posjeti u bolnici”, izjavio je Poklepović i onda pustio suzu.

Špaco je komentirao trenutno stanje u Hajduku, odnosno, svađu između veterana i predsjednika Kosa.



“Posjetili su me mnogi, Zorko Srebrić je tu svaki dan, zvao me Mirko Barišić s priprema Dinama iz Turske, svaki dan me zove moj dragi Željko Mijač, bio je i predsjednik NO Hajduka Slaven Marasović, ali to je odraz njegovog kućnog odgoja, to nije bio službeni posjet Hajduka svom Špaci. Ali kad je navratio Jurica Jerković, koji se isto liječio ovdje u bolnici u Dubravi, obojica smo zagrljeni plakali kao mala djeca. Pa da baš nitko iz Hajduka nije mogao doći i obići nas, i to nešto govori o odnosu prema nama veteranima”, govorio je razočarani Poklepović.

Za kraj je poslao jasnu poruku Hajduku.

“Hajduk nas mora okupljati, moraju čuti savjet starijih i iskusnijih. Pa ako su savjeti dobri, ako valjaju, neka ih iskoriste. Ako ne, opet dobro”, poentirao je Špaco.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI