ŠPANJOLCI ODUŠEVLJENI MODRIĆEVOM IGROM: ‘Bila je ovo još jedna doktorska disertacija Hrvata’

facebook

Real Madrid je u derbiju na Santiago Bernabeuu u nedjelju svladao Atletico rezultatom 2:0.

Luka Modrić odigrao je sjajnu još jednu utakmicu te ponovno bio u centru pažnje u sedmoj uzastopnoj ligaškoj pobjedi svog kluba.

“Bila je ovo još jedna doktorska disertacija Hrvata, kako u obrani tako i u napadu. Zaustavio je Atleticov napad i stvorio akciju za prvi gol, ali bila je to samo jedna od situacija u kojima je zaustavljao opasne napade Atletica. Modrić je pravi primjer totalnog nogometaša”, piše španjolska Marca.

“Apsolutni vladar teren Luka Modrić: Hrvat vodi Real na svim frontama, u obrani i u napadu, s loptom i bez nje. Sve napore Atletica učinio je beskorisnima i njegov trener Ancelotti mogao je samo sačekati kraj utakmice i čestitati mu”, dodaje Marca.

Trener Carlo Ancelotti mu je čestitao na dobroj igri.



“Čestitao sam mu na ovoj izvedbi, bio je spektakularan. Ne sjećam se što sam mu točno rekao, ali bio je jednostavno spektakularan, kada je imao loptu u nogama i onda kada nije”, rekao je Ancelotti.

Modrić je od 17 ligaških utakmica počeo 12. Marca savjetuje treneru da dozira i više odmara 36-godišnjeg Modrića kako se ne bi potrošio.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI