ŠPANJOLCI PORUČUJU: ‘Vjerujemo u finale protiv Hrvatske’

Instagram

Španjolska rukometna reprezentacija u polufinalu u petak igraju protiv Slovenije. Španjolci su se osvrnuli na raniji remi protiv Hrvatske u drugoj fazi natjecanja.

”U prvom poluvremenu utakmica je bila izjednačena, u drugom smo mi napravili dobar posao u obrani. Na samom kraju nas je možda koštala fizička iscrpljenost. Nju uzrokuje ovakva vrsta obrane. U posljednjih deset minuta nismo izdržali njihovih 6:0, nedostajao nam je pokoji pogodak za održavanje razlike, a oni su znali to iskoristiti brzim situacijama za gol”, rekao je Ribera za španjolsku novinski agenciju EFE.

Izbornika Riberu najviše brine ozljeda Alexa Dušabejava koji je u nesretnom sudaru s našim Igorom Karačić morao ranije napustiti teren.

‘Vidjet ćemo kakva je situacija s našim Alexom. Nadamo se kako će biti sve u redu i da ćemo ga imati za polufinalnu utakmicu’, zaključio je Ribera.

Španjolski vratar Corrales vjeruje kako će se u finalu susreti njegova reprezentacija sa Hrvatskom.



“Da bar tako bude, to bi značilo da bi smo u tu zadnju utakmicu ušli sa šansom da pobijedimo. No svjesni smo da sada počinje dio prvenstva kada se najviše osjeća umor. Ali mi smo spremni”, zaključio je, prenosi Gol.hr

Facebook Comments

Loading...
DIJELI