ŠPANJOLCI SE NE MOGU PRESTATI DIVITI LUKI: ‘Protok vremena ništa ne znači Modriću. Igra se odvija onako kako on to želi’

youtube

Real Madrid odigrao je prijateljsku utakmicu protiv Milana koja je završila bez pogodaka.

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić odigrao je sat vremena, a španjolski mediji oduševljeni su što je na terenu pokazao 35-godišnji veznjak.

Najčitaniji španjolski list Marca ne može se prestati diviti Modriću, koji je u 60 minuta igre pokazao da će i ove sezone biti jedan od voditelja Realove igre.

“Protok vremena ništa ne znači Modriću”, započinje Marca, aludirajući na sjajnu igru igrača koji će za mjesec dana navršiti 36 godina.

“Igra se odvija onako kako on to želi. Bio je milimetar od pogotka, ali projektil koji je lansirao iz svog topa završio je na prečki”, napisala je Marca. Modrić je bio jako blizu da postigne prekrasan pogodak, ali njegov udarac je odsjeo na gredi. U 60. minuti hrvatski kapetan je napustio igru, a zamijenio ga je Martin Odegaard, igrač kojeg u Realu čekaju te je doveden kako bi bio Modrićeva zamjena.



“Real očekuje puno više od igrača koji za sada samo pobuđuje sumnje. Modrić je nedodirljiv pokraj njega”, piše Marca o igraču za kojeg se već nekoliko godina priča da je nasljednik Luke. Trebao je to biti i prošle sezone pa je u siječnju otišao na posudbu u Arsenal.

Odegaardu su 22 godine, a 2017. je stigao u Kraljevski klub kao čudo od djeteta. Od tada je bio na posudbama u Heerenveenu, Vitesseu, Real Sociedadu i Arsenalu. Upitno je hoće li i ove sezone dobiti veću priliku, s obzirom na fantastične igre našeg kapetana.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI