Španjolci već znaju tko će naslijediti Enriquea: Evo tko bi od sljedeće sezone trebao preuzeti Barcelonu

TV 3

Španjolski mediji ponovo su se pozabavili imenovanjem novog stratega, a ovoga puta u javnost je izašlo poprilično zanimljivo ime.

Španjolski strateg, Luis Enrique na kraju sezone napušta Barcelonu. Tu je odluku donio sam prije nekoliko mjeseci, a vjerojatno ga ni titula u Primeri ili pehar Lige prvaka ne bi spasila. Barcelona već dugo ne djeluje kao ‘više od kluba’, a dobrim dijelom za to je zaslužan i Enrique. Barcelona se uz nešto sudačke pomoći provukla protiv PSG-a i to je samo na kratko stišalo kritike na račun trenera i same momčadi.

Poraz od Juventusa u prvom ogledu četvrtfinala Lige prvaka ponovo je u prvi plan bacio Enriqueovu taktičku nemoć i činjenicu da njegova momčad ima kritičnih problema u obrani, odnosno, kako se ne mogu dobivati utakmice samo na genijalnost Messija, Neymara i Suareza.

Španjolski mediji ponovo su se pozabavili imenovanjem novog stratega, a ovoga puta u javnost je izašlo poprilično zanimljivo ime. Naime, Mundo Deportivo piše kako je Ernesto Valverde sve bliže klupi Barcelone, štoviše, stavili su to i na naslovnu stranicu lista. U tekstu tvrde kako je Valverde nakon četiri godine odlučio napustiti Athletic Bilbao s kojim je osvojio španjolski superkup, to jest, jedini trofej u posljednjih 30 godina u tom klubu.

Također tvrde kako je Valverde u stalnom kontaktu s upravom Barcelone i kako je na korak od postizanja dogovora. Spomenimo kako Valverde i ove sezone radi dobar posao, trenutno je s Bilbaom na šestom mjestu Primere.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI