Sprema se velika razmjena: Inter pušta Perišića kako bi doveo veliku zvijezdu Arsenala

Facebook: Ivan Perišić (Official)

Talijanski i engleski mediji već mjesecima pišu kako se za Perišića interesiraju Chelsea, Manchester United, ali čini se kako bi na kraju mogao završiti u trećem, odnosno "vječno četvrtom" velikanu, Arsenalu.

Postoje dobre šanse da će hrvatski nogometni reprezentativac, Ivan Perišić, na sljedećem prijelaznom roku napustiti redove Intera. Talijanski i engleski mediji već mjesecima pišu kako se za Perišića interesiraju Chelsea, Manchester United, ali čini se kako bi na kraju mogao završiti u trećem, odnosno “vječno četvrtom” velikanu, Arsenalu.

Prema tvrdnjama portala Calciomercato, Inter bi na ljeto mogao poslati Perišića prema Arsenalu i to kako bi u svoje redove doveo čileanskog reprezentativca, Alexisa Sancheza. Naime, Sanchezu istječe ugovor u ljeto 2018. godine i čini se kako do produljenja neće doći, a ljeto 2017. godine zadnji je rok na kojem Arsenal može nešto zaraditi, u protinom će Sanchez moći otići bez odštete.

Inter bi to mogao iskoristiti i ponuditi Arsenalu svojevrsnu zamjenu uz nadoplatu jer ipak Perišić vrijedi 25 milijuna eura, a Sanchez 65 milijuna eura prema Transfermarktu.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI