SPREMA SE VELIKI TRANSFER: Igor Tudor dovodi veliku zvijezdu Real Madrida!

Facebook

Turski mediji tvrde kako je sportski direktor Galatasaraya Cenk Ergun već došao u Madrid kako bi pregovarao s agentom...

Prema tvrdnjama španjolskih dnevnika Marce i Asa, koji se pak pozivaju na turske izvore, hrvatski strateg na klupi Galatasaraya, Igor Tudor, sprema se dovesti veliku zvijezdu Real Madrida. Naime, Portugalcu Pepeu na ljeto istječe ugovor i nakon deset godina trebao bi napustiti klub, a destinacija koja se najviše spominje u tom kontekstu je baš Tudorov Galatasaray.

Turski mediji tvrde kako je sportski direktor Galatasaraya Cenk Ergun već došao u Madrid kako bi pregovarao s agentom 34-godišnjeg portugalskog stopera. Real već ima zamjenu za Pepea, vraća im se Jesus Vallejo, koji je proveo izuzetno kvalitetnu sezonu pod palico Nike Kovača u Eintrachtu.

Vallejo se s posudbe vraća u lipnju, a Zidane još uvijek u momčadi ima Sergia Ramosa, Raphaela Varanea i Nacha, tako da mu stopera ne nedostaje. Spomenimo kako je Pepe za Real odigrao 334 utakmice, a zabio je 15 golova, ali ove sezone igrao nešto manje utakmica zbog ozljede, svega 18.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI