SRBIJU ZATRESAO OGROMAN SKANDAL! Slavni boksač Crvene zvezde pjevao ‘Čavoglave’

Srbiju je zatresao ogroman skandal i kako oni sami pišu velika sramota. Naime, slavni boksač Crvene zvezde, Marko Nikolić, objavio je na društvenim mrežama video u društvu svog prijatelja iz Hrvata, a na kojem pjevaju pjesme Baje Malog Knindže i Marka Perkovića Thompsona.

Nikolić je započeo pjesmu ‘Kad sam bio mali’ Baje Malog Knindže, četnika i autora bolesnih stihova poput ‘Ne damo ti Tuđmane ni metra’, ‘Ne volim te Alija zato što si Balija’, ‘Ćuti, ćuti ujko ubit ću te ja’, a potom je njegov prijatelj nastavio Thompsonovu ‘Bojnu Čavoglave’.

Dakako, naslovi u Srbiji vrište da je Nikolić pjevao ‘ustaške pjesme’, a zapravo je njegov prijatelj, Hrvat, pjevao ‘Bojnu Čavoglave’ koja se ne smatra ustaškom pjesmom.

Ipak, snimka, koja se brzo proširila društvenim mrežama naišla je na osudu kod većine Srba.

Inače, Nikolić je profesionalni boksač koji radi kao vatrogasac u vatrogasnoj brigadi Beograd. Bio je amaterski prvak Srbije, a natjecao se na Europskim i Svjetskom prvenstvima i kvalifikacijama za OI, no najpoznatiji je po tome da je i vatrogasac.

Valja spomenuti kako se Nikolić i njegov prijatelj vjerojatno šale i kako ovim videom ne šire mržnju niti veličaju iskvarene sustave, već rade upravo suprotno.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI