SRĐAN ĐOKOVIĆ ‘POSUO SE PEPELOM’: Evo što je rekao u vezi incidenta s ruskom zastavom na kojoj je bila slika Vladimira Putina

Screenshot/YouTube

Nakon incidenta koji se u utorak dogodio u Melbourne Parku, a u kojem, je među ostalima, sudjelovao i Srđan Đoković, otac Novaka Đokovića, u petak je izdano priopćenje.

Stariji Đoković je rekao kako je na trenutak bio u društvu čovjeka sa zastavom Rusije na kojoj je Vladimir Putin i rekao – “živjeli, ljudi”, a nakon toga se udaljio. Kasnije su ti navijači izbačeni iz kompleksa.

“Ovdje sam samo kako bih podržao svog sina, nisam imao namjeru izazvati takve naslove i smetnje. Bio sam vani s Novakovim navijačima, kao što sam radio poslije svih mečeva svog sina, kako bih proslavio pobjedu i slikao se s njima. Nisam imao namjeru biti upleten u sve ovo”, piše u priopćenju.

Srđan Đoković je dalje naglasio:

“Moja obitelj preživjela je užas rata i mi samo želimo mir. Kako ne bi bilo nikakvih smetnji na polufinalu za mog sina ili bilo kojeg drugog igrača, odabrao sam da meč gledam od kuće. Želim sjajan meč i navijat ću za svog sina, kao i uvijek”.



 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI