Srebrni Vatreni na izlaznim vratima Bayerna; Bavarci na oku imaju još jednog Hrvata

Screenshot

Prema navodima njemačkih medija, hrvatski reprezentativac Ivan Perišić neće se još dugo zadržati u Bayernu. Perišić je u bavarski klub stigao početkom kolovoza prošle godine na jednogodišnju posudbu iz Intera.

Perišić je za njemački klub odigrao ukupno 19 utakmica, upisao četiri gola, a šest puta bio je asistent. Očito to nije zadovoljavajući učinak jer Bayern ne namjerava na kraju sezone otkupiti Hrvata.

Perišić je bio želja tadašnjeg trenera Nike Kovača, no Kovač je u međuvremenu dobio otkaz te u Bayernu više nema mjesta za hrvatskog reprezentativca. Novi trener Hans Flick želi rekonstruirati momčad prema svojoj viziji, ali u ovom prijelaznom roku još nema velikih pojačanja. Bayern vodi bitku s povredama, osobito u veznom redu i obrani pa se očekuju pojačanja na tim pozicijama.

Christian Eriksen je na listi želja Bavaraca, ali Tottenhamov igrač je već dobio ponude i iz Italije. Inter Milan je posebno zainteresiran. Eriksenu ugovor istječe na kraju sezone tako da je Spursima ovo posljednja prilika da zarade na njemu.

Uz Bayern se povezuje i hrvatski branič Marin Pongračić koji je trenutno u Wolfsburgu i ugovor mu vrijedi do 2024. Pongračić je bio već u Bayernu, i to u njihovoj omladinskoj akademiji koju je napustio 2013.



Na izlaznim vratima su navodno i Jerome Boateng, Javi Martinez i Thiago, a ako Coutinho ne počne pružati bolje partije, Bayern neće računati ni na njega.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI