Srni propao transfer karijere: Čelnik Barcelone srušio snove bivšem kapetanu Vatrenih

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Srna ipak neće vidjeti Barcelonu, barem ne ove zime jer se dogodio nagli preokret u slučaju Aleixa Vidala.

Saga oko prelaska bivšeg hrvatskog reprezentativca i kapetana, Darija Srne u Barcelonu, polako se bliži kraju, ako već i nije gotova. “Ako nećemo prodavati, nećemo ni kupovati igrače ove zime”, jasno je poručio izvršni predsjednik Barcelone Oscar Grau.

To bi značilo kako Srna neće vidjeti Barcelonu, barem ne ove zime jer se dogodio nagli preokret u slučaju Aleixa Vidala. Vidal je inače desni bek Barcelone koji je ove zime trebao napustiti klub, a trebao ga je naslijediti Srna, no, čini se da izvršni predsjednik i dalje računa na Vidalove usluge, iako se čovjek nije baš iskazao.

“Nejasna mi je ta cijela situacija oko Vidala. Iznenađen sam što je dobio tako malu minutažu. No, on je tu je i dalje tu i mi računamo na njega, zato smo ga i doveli. Ako će transfera i biti, biti će ga na kraju sezone”, odlučan je bio Grau.

Jedina šansa Srni da ostvari transfer iz snova jest da se u zimskom prijelaznom roku nađe ponuđač s dovoljno visokom cifrom koja bi nagnala Barcelonu da se riješi (ne)željenog beka, a za sada tu konkuriraju Galatasaray i Sevilla.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI