SRPSKI MEDIJI O POBJEDI VATRENIH: ‘Hrvati su izmislili nogomet za Srbiju. Hrvati kad pričaju o nogometu, mi ostali da šutimo, jasno!’

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Hrvatska je s 3:1 protiv Škotske osigurala plasman u osminu finala Eura. Cijeli svijet opet piše o hrvatskim ratnicima, o čudesnoj magiji Luke Modrića…

Naravno, jedni od onih koji također intenzivno pišu o tome su i naši susjedi.

“Pričajte vi što hoćete, ali Hrvati su izmislili nogomet za Srbiju!”, jedan od najbolje ocijenjenih komentara.

“Znate kad ćemo mi imati igrača da postigne ovakav gol? Nikad! Vanjskom u rašlje! Može nam se sviđati ili ne, ali i dalje je jedan od najboljih na svijetu!”.

“Svaka čast Hrvatskoj, ali Modrić je uvjerljivo najbolji igrač u povijesti s ovih prostora!”, “Tako se igra, Bravo Hrvati!”…, naslovi su, tekstovi, ali i komentari u pojedinim tekstovima.



Područje bivše države Jugoslavije, popularna “regija”, priča samo o Vatrenima, čudesnoj reakciji Modrića, novoj senzacionalnoj partiji Vatrenih.

“Nemojte više da se uspoređujemo s Hrvatima u nogometu! Jednostavno nije korektno i postaje neumjesno!”

Jedan podatak također su izdvojili…

“Od raspada Jugoslavije Hrvati su bili na 11 od mogućih 13 velikih natjecanja. Više nego sve zemlje bivše Jugoslavije zajedno! Alo, zajedno! I još su uzeli dvije medalje. Hrvati kad pričaju o nogometu, mi ostali da šutimo, jasno!”

“Dobro je što smo ispali od Škota pa da nismo igrali protiv Hrvata”…

Hrvatska nastavlja svoj put na Euru, plasman u osminu finala je osiguran, a pratit će i regija.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI