SRPSKI MEDIJI ZAGRMIJELI: ‘USTAŠKA ZASTAVA USRED BEOGRADA!’ Srbija na nogama: ‘Skandal bez presedana’

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Veliku pogrešku primijetila je jedna hrvatska odbojkašica. Na svom Instagram profilu objavila je fotografiju na kojoj je Hrvatska zastava s prvim bijelim poljem.

Pogreška se dogodila u Beogradu na Europskom prvenstvu u ženskoj odbojci. Srpski mediji odmah su prenijeli ovu pogrešku te ju označili kao mrlju u do sad sjajnoj organizaciji EP-a.

Hrvatska je grupnu fazu turnira odradila u Zadru, a od petka su djevojke u Beogradu. Cijelu situaciju otkrila je Samanta Fabris koja fotografirala zastavu NDH.

Pogreška je brzo ispravljena!

Tko zna bi li netko primijetio pogrešku da nije reagirala hrvatska reprezentativka. Naravno, razlika u zastavama je u rasporedu crvenih i bijelih kockica, a Beograd je vjerojatno posljednje mjesto na kojem se ovakva pogreška smije dogoditi.



Screenshot

 

 

Srpski mediji javljaju da je pogreška brzo ispravljena, ali podsjećaju i na propust koji se dogodio na dresovima hrvatske nogometne reprezentacije na nedavnom Euru. Tada su Vatreni na dresu nosili krivu zastavu i to na utakmicama protiv Engleske, Češke i Škotske.

 

Odbojkaški savez Srbije javlja kako se propust dogodio u hotelu, ali da je pogreška brzo ispravljena.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI