(VIDEO) SRPSKI PROFESOR ‘CINKAO’ ĐOKOVIĆA, A SAD MU OPASNO PRIJETE: ‘Srbija je važnija od njega, a on sramoti državu!’

Foto: Marko Dimic/PIXSELL

Novak Đoković sočnom je psovkom napravio pomutnju na društvenim mrežama.

Snimka na kojoj se točno vidi što govori srpski tenisač brzo je postala popularna, a bilo je i onih kojima je to zasmetalo.

Naime, srpski profesor Ivan Videnović prijavio je Đokovića organizatorima Wimbledona zbog čega mu je javnost, a pogotovo srpska zamjerila. Profesor Videnović bivši je tajnik Ministarstva znanosti.


Mnogi su ga prozvali, on se oglasio na društvenim mrežama te između ostalog spominjao i Cecu i pokojnog premijera Srbije Zorana Đinđića.

Kao prvo, nisam cinkao Đokovića već srpske medije i Twitter. Wimbledon zna što je, kako i kome vikao. Nije bilo u ‘žaru igre’, bilo je na kraju meča. Nije bilo upućeno pojedincu, već cijeloj tribini, to je skandalozno. Ljudi me već četvrti dan napadaju. Prijeti se mojoj obitelji i meni. Mediji pune portale i stranice, a mene se ništa ne pita. Zato moram ovako, na ovaj način, ne može kraće”, započeo je Videnović.“Građani smo planeta i zapadne civilizacije s kojom dijelimo iste vrijednosti. Jedna od njih je i Wimbledon. Dužni smo braniti te vrijednosti, pogotovo ako ih netko krši. Na psihološkom nivou, psovke i uvrede, pokazuju da Novak i sport zapravo u našoj zemlji predstavljaju nastavak rata Srba protiv svijeta. Rat je gotov, ta ludnica mora stati.

Uostalom, Đoković je prije nekoliko tjedana na proslavu svoje titule Roland Garrosa pozvao sudionicu Zemunskog klana u atentatu na premijera Srbije”, nastavio je profesor.

“Noletu želim sve najbolje, da osvoji ovaj turnir i da bude najbolji tenisač svih vremena, ali Srbija je veća i važnija od njega. Nas više ne smije predstavljati i neka ne očekuje podršku i sudjelovanje u postupcima koji sramote ovu državu”, oštro je zaključio Ivan Videnović.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI