STANIĆ POČEO ČISTITI: Trener Damir Burić dobio otkaz, novi trener ni na vidiku?

screenshot

Damir Burić više nije trener Hajduka! Ovu je vijest, nimalo iznenađujuće objavio Hajduk na svojoj službenoj stranici ovog ponedjeljka, dan nakon utakmice Hajduk – Istra 1961 koju je Hajduk pobijedio s 3-1. U pozadini ove odluke sigurno stoji novoizabrani šef struke u Hajduku, pod egidom – savjetnik. Mario Stanić je na svom predstavljanju rekao je da će o Burićevoj sudbini odlučiti nakon razgovore s njim.

Hajduk je objavio priopćenje:

“Nakon obavljenog razgovora s trenerom Damirom Burićem u ponedjeljak 16. prosinca 2019. godine te analize cjelokupnog stanja, HNK Hajduk je donio odluku da gospodin Burić neće voditi momčad u nastavku sezone. Odluka je donesena u dogovoru predsjednika Uprave Marina Brbića i novih čelnih ljudi sportske politike Kluba Marija Stanića i Ivana Kepčije.

Hajduk se iskreno zahvaljuje Damiru Buriću za sve dobro što je učinio za Klub, prvenstveno na spremnosti da preuzme momčad i odgovornost u vrlo zahtjevnim trenucima nakon teškog ispadanja od Gzire, a bez obavljenih priprema momčadi i selekcije igrača. U tim okolnostima Damir Burić je ispunio rezultatske ciljeve Hajduka, osvojivši drugo mjesto na kraju polusezone”.

Hajduk je u posljednjih 20 godina čak 36 puta promijenio trenera. Da, dobro ste pročitali. Još groznije zvuči podatak da je u zadnjih pet godina promijenjeno čak 11 stručnjaka na klupi. Treneri su u Hajduku kao čarape. A u tih 20 godina, ili zadnjih pet, svejedno je, Hajduk se stropoštao kvalitetom, uspjesima, pa i percepcija javnosti mu je sve manje naklonjena.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI