STIGLE PRVE REAKCIJE IZ ZVEZDE: Legenda Intera i Srbije komentirala mogući sraz s Dinamom! ‘Značajna utakmica oko koje bi se podigla velika pompa’

Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

Dinamo je u ponedjeljak saznao svoje protivnike u playoffu Lige prvaka. Ako Dinamo prođe Legiju, s druge strane čeka ih bolji iz ogleda Crvene zvezde i moldavskog Šerifa.

Prođu li hrvatski i srpski prvaci svoje protivnike, prvi njihov susret igrat će se u Beogradu 17. ili 18. kolovoza dok su uzvrati tjedan dana kasnije.

Mogućeg protivnika prokomentirao je legendarni igrač Intera i Srbije, a sadašnji trener Zvezde, Dejan Stanković.

“Prvo moramo proći treće pretkolo, tako da smo fokusirani samo na Šerif. Ako ispunimo svoje ciljeve, Dinamo i mi, moglo bi doći do nekadašnjeg klasika. Ima vremena da i o tome razgovaramo. Bila bi to značajna utakmica oko koje bi se podigla velika pompa, ali prvo ćemo pričekati i vidjeti što nas čeka u narednim danima. Cilj je jasan – prolazak dalje”, rekao je nakon ždrijeba popularni Deki.

Zatim je prokomentirao i što mu znači težak protivnik u sljedećoj fazi:



“Svi u playoffu su kvalitetni. Tko god se tamo nađe, na korak do Lige prvaka, tamo ne dolazi slučajno. Sve su to visokobudžetni klubovi koji imaju puno iskustva. Možda smo mogli bolje proći, ali i gore, stvarno ne znam. Teren će biti pravo mjerilo”, zaključio je Stanković za službenu stranicu Zvezde.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI